Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Hanna33 A.Ole! (4820 niezalogowanych)
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
hmmmm kiedy ja zalozylem sobie tutaj konto kilka lat temu: optimus juz tu byl.... hmmmmm... ciekawe te obserwacje....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Avanti napisał:
pikasiak napisał:
Nie nie jestem psychiatrą ale tobie jest potrzebny i to pilnie. Nowy to ty jesteś dla mnie i w pas powinieneś się kłaniać. przybyłeś tu ze swoimi dwoma zwojami na mózgu, z tego co widzę z początkiem roku 2012 ja jak już wiesz o wiele wcześniej. nie pisałem bo i po co? dopóki dopóty taki zjeb co się jak cymbał wszędzie udziela pokazał. w parę miesięcy napisałeś ponad 700 postów. w większości wyśmiewasz się albo kogoś próbujesz pouczyć, nie mając przy tym nic mądrego do powiedzenia, chętnie za to bluzgasz i wszystkich wyzywasz. powinieneś pracować jako fryzjerka tam byś się nagadał i wszystkich obgadał (nie obrażając fryzjerek). sądząc po wypowiedziach jesteś zwykłym dresem ze spróchniała lub wybita jedynką. korzystasz nagminnie ze słownika szkoda tylko że tylko dlatego by poniżyć innych.

To się nazywa ZDOBYCIEM STATUSU SPOŁECZNEGO NA MN.

Zachodzi zadziwiajaca zbieznosc czasowa pomiedzy waszymi belkotami
Duzo trudu sobie zadaliscie, aby uwiarygodnic naciagana teze o braku wzajemnych powiazan. Chlopek jest tu 2 lata, nic nie napisal w tym czasie i dopiero moje komenty sklonily go do zamieszczenia swoich wypocin? Dlugo znosiles upodlenie kutasiku, az wreszcie eksplodowales?!

Swoja droga jak trzeba miec pusto we lbie, aby czytajac posty przez 2 lata nie miec swojego zdania w zadnym temacie? Nie chciec sie odnies do niczego? Nie miec refleksji zarowno w tematch powaznych jak i błahych? Tak robia tylko pustaki komentujace jedynie zdjecia .

A Avanti/Gessler - Zapewne wierzysz, ze wizualizacja potrafi czynic cuda, ale niezmacona wiara w myslenie zyczeniowe nie jest i nigdy nie byla wartoscia dodana. To, ze sprzatasz w restauracjach nie czyni cie jeszcze ich wlascicielka. Tak wiec lap sie za mopa zamiast marzyc. Aha i zabierz do pomocy swojego chlopaka "gadule". Choc twoje wypociny nie maja zadnej spojnosci, to jednak istnieje w nich jakis pierwiastek groteski, mysle, ze niezamierzony. Udala ci sie rzecz niebywala - przy braku jakiejkolwiek logicznej tresci zachwialas jednoczesnie forma. Lecz coz wsiok moze wiedziec o semantyce?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
pawel wojtowicz
(pikasiak)
Wiking
ja mam co robić, jakoś udzielanie się na forum,w przeciwieństwie do ciebie nie jest moją pasją. napisałem dlatego ze pojawiają się tu nowi ludzie, którzy starają się jakoś urządzić, w tym celu tu się logują i tu zadają jakieś pytania. szukają wsparcia a ty, nawet nie to ze napiszesz coś obraźliwego, ty ich starasz się zgnoić. wiem ze ciężko ci znaleźć prace, zresztą kto by takiego chama i buraka zatrudnił. Chyba ze pracując u norwegów jesteś potulny jak baranek, a twoich bluzgów i tak nikt nie rozumie podczas wynoszenia basenów w szpitalu. A i skoro tak swatasz osoby wzajemnie wspierające się na forum, myślisz ze jak jakaś dziewczyna stanie po mojej stronie to musi już coś być miedzy nami, przynajmniej jakieś koleżeństwo? no to ja w takim razie uważam ze ty jesteś zwykłym pedałem bo w twoim gronie, wzajemnej adoracji występują tylko pierwiastki męskie. zresztą skoro żadna cie nie chce, to musisz się rozładować w odbycie kolegi.
a tak poza tym widzę ze wywarłem na tobie jakieś wrażenie skoro, ostatnim twym tekście nie było ani jednego bluzga, plus dla ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
163 Posty

(Avanti)
Stały Bywalec
optimus reaktywacja napisał:
Avanti napisał:
pikasiak napisał:
Nie nie jestem psychiatrą ale tobie jest potrzebny i to pilnie. Nowy to ty jesteś dla mnie i w pas powinieneś się kłaniać. przybyłeś tu ze swoimi dwoma zwojami na mózgu, z tego co widzę z początkiem roku 2012 ja jak już wiesz o wiele wcześniej. nie pisałem bo i po co? dopóki dopóty taki zjeb co się jak cymbał wszędzie udziela pokazał. w parę miesięcy napisałeś ponad 700 postów. w większości wyśmiewasz się albo kogoś próbujesz pouczyć, nie mając przy tym nic mądrego do powiedzenia, chętnie za to bluzgasz i wszystkich wyzywasz. powinieneś pracować jako fryzjerka tam byś się nagadał i wszystkich obgadał (nie obrażając fryzjerek). sądząc po wypowiedziach jesteś zwykłym dresem ze spróchniała lub wybita jedynką. korzystasz nagminnie ze słownika szkoda tylko że tylko dlatego by poniżyć innych.

To się nazywa ZDOBYCIEM STATUSU SPOŁECZNEGO NA MN.

Zachodzi zadziwiajaca zbieznosc czasowa pomiedzy waszymi belkotami
Duzo trudu sobie zadaliscie, aby uwiarygodnic naciagana teze o braku wzajemnych powiazan. Chlopek jest tu 2 lata, nic nie napisal w tym czasie i dopiero moje komenty sklonily go do zamieszczenia swoich wypocin? Dlugo znosiles upodlenie kutasiku, az wreszcie eksplodowales?!

Swoja droga jak trzeba miec pusto we lbie, aby czytajac posty przez 2 lata nie miec swojego zdania w zadnym temacie? Nie chciec sie odnies do niczego? Nie miec refleksji zarowno w tematch powaznych jak i błahych? Tak robia tylko pustaki komentujace jedynie zdjecia .

A Avanti/Gessler - Zapewne wierzysz, ze wizualizacja potrafi czynic cuda, ale niezmacona wiara w myslenie zyczeniowe nie jest i nigdy nie byla wartoscia dodana. To, ze sprzatasz w restauracjach nie czyni cie jeszcze ich wlascicielka. Tak wiec lap sie za mopa zamiast marzyc. Aha i zabierz do pomocy swojego chlopaka "gadule". Choc twoje wypociny nie maja zadnej spojnosci, to jednak istnieje w nich jakis pierwiastek groteski, mysle, ze niezamierzony. Udala ci sie rzecz niebywala - przy braku jakiejkolwiek logicznej tresci zachwialas jednoczesnie forma. Lecz coz wsiok moze wiedziec o semantyce?

Jak widzisz robię właśnie zamówienie na jutro,pajacu,więc się sam goń z mopem i pędzlem,nie uwłaczając ludziom pracującym,może ty po prostu siedzisz na permiteringu i rżniesz biznesmena .Budzisz się rano i już tu siedzisz Ogarnij się buraku.
Do Yatsek ,tak masz rację on się wiecznie reaktywuje kto wie ile może jeszcze twarzy przybrać ,jedyne wiadomo to to ,że wiedząc coś więcej odnośnie Norwegii od innych szczególnie nowo przybyłych ma się za inteligenta a jest zwykłym zapij mordą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
pawel wojtowicz
(pikasiak)
Wiking
hahaha oto typowe twoje zamówienie: proszę wynieść kupę z sali nr XXX i zanieść do toalety i tam poczekać na dalsze instrukcje buhahahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
pikasiak napisał:
hahaha oto typowe twoje zamówienie: proszę wynieść kupę z sali nr XXX i zanieść do toalety i tam poczekać na dalsze instrukcje buhahahaha

Jak sadze, komentarz do zamowienia odnosi sie do twojej dziewczyny, ktora nadmienila, ze takowe robi ( co dokladnie robi nie jest przedmiotem moich dociekan, choc najszybciej chyba laske kutasikowi)

Znamienne jest to, ze jako osoby sobie obce pojawiacie sie z komentami w zadziwiajaco zbieżnym czasie. Wypluliscie jakies potworki w odstepie kilkunastu minut
Interpretacje pozostawiam innym zainteresowanym jezeli takowi marnuja swoj czas na parke "restauratorow"
A ty frajerzyno juz sie pogubiles w tym mataczeniu. Napisales tak: napisałem dlatego ze pojawiają się tu nowi ludzie
Czy to oznacza, ze przez 2 lata twojej obecnosci na forum nowi sie nie pojawiali?

Juz nawet nie jestescie smieszni w probie tuszowania wzajemnych powiazan. Moglbym wam jechac uposledzeni, ale temat zaczyna mnie nuzyc
Nie jestescie zadnym wyzwaniem intelektualnym, gdybym uzywal w poscie samych chujow i kurew tez byście zareagowali, bo taka juz psia natura ( eksperyment opisal Pawlow) Nie musze sie wznosic na wyzyny erudycji aby odpisac parce popaprancow. Przedmiot rozwazan jest tak jalowy jak wasze mozgi. Chcecie zmienic swiat? zeby na forum panowal kulturalny jezyk, ludzie sobie pomagali? znajdowali innym prace i mieszkania? A moze jeszcze sie integrowali jak zazyczyl sobie pewien dziadek. Wokol czego ma powstac ta sztuczna dobroc? Jestem tu od powstania tego forum i oprocz malej grupy zapalencow(jak motocyklisci) nikomu nic sie nie udalo stworzyc!
Taka integracja jaka imigracja. Ale to rozwazania nie na puste lby jakich jestescie wlascicielami.

Ps Narzekales pizdo na brak bluzgow, wiec wedle zyczenia " chuj ci w ciasto cwelu" amen i alleluja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
163 Posty

(Avanti)
Stały Bywalec
optimus reaktywacja napisał:
pikasiak napisał:

Jak sadze, komentarz do zamowienia odnosi sie do twojej dziewczyny, ktora nadmienila, ze takowe robi ( co dokladnie robi nie jest przedmiotem moich dociekan, choc najszybciej chyba laske kutasikowi)

Znamienne jest to, ze jako osoby sobie obce pojawiacie sie z komentami w zadziwiajaco zbieżnym czasie. Wypluliscie jakies potworki w odstepie kilkunastu minut
Interpretacje pozostawiam innym zainteresowanym jezeli takowi marnuja swoj czas na parke "restauratorow"
A ty frajerzyno juz sie pogubiles w tym mataczeniu. Napisales tak: napisałem dlatego ze pojawiają się tu nowi ludzie
Czy to oznacza, ze przez 2 lata twojej obecnosci na forum nowi sie nie pojawiali?

Juz nawet nie jestescie smieszni w probie tuszowania wzajemnych powiazan. Moglbym wam jechac uposledzeni, ale temat zaczyna mnie nuzyc
Nie jestescie zadnym wyzwaniem intelektualnym, gdybym uzywal w poscie samych chujow i kurew tez byście zareagowali, bo taka juz psia natura ( eksperyment opisal Pawlow) Nie musze sie wznosic na wyzyny erudycji aby odpisac parce popaprancow. Przedmiot rozwazan jest tak jalowy jak wasze mozgi. Chcecie zmienic swiat? zeby na forum panowal kulturalny jezyk, ludzie sobie pomagali? znajdowali innym prace i mieszkania? A moze jeszcze sie integrowali jak zazyczyl sobie pewien dziadek. Wokol czego ma powstac ta sztuczna dobroc? Jestem tu od powstania tego forum i oprocz malej grupy zapalencow(jak motocyklisci) nikomu nic sie nie udalo stworzyc!
Taka integracja jaka imigracja. Ale to rozwazania nie na puste lby jakich jestescie wlascicielami.

Ps Narzekales pizdo na brak bluzgow, wiec wedle zyczenia " chuj ci w ciasto cwelu" amen i alleluja

Ludzie mają być ludźmi pajacu -popaprańcu i przestań nas pozwiązywać ,bo widzę ,że to jedyna obronna forma twojego nieudacznictwa .
Biedactwo pokrzywdzone.Ogarnij się .
Coś twój móżdżek próbuje sklecić ale jakoś mu to nie wychodzi ,nawet wołania o pomoc jakieś głuche .Powiedziałam Ci już raz, jesteś tępy i nic nie rozumiesz .Wszyscy mają dość czytania Twoich wypocin, Twoich dennych słówek inteligentnych .
Nie tylko śmieci takie jak Ty tu są .Przestań wyszukiwać słów w necie bo to ,aż śmieszne jest .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
pawel wojtowicz
(pikasiak)
Wiking
uwierz, twoje 2 zwoje mózgowe nie dają ci dużego pola do popisu. strzelasz na chybił trafił i jeszcze ci sie nie udało trafić. doszukuj się powiązań jakich chcesz, faktem jest ze to są powiązania damsko męskie w moim przypadku, jak i męsko męskie w twoim pedale. co widać na załączonych komentarzach i twoim zazdrosnym wytykaniu i prób ośmieszania tegoż zjawiska. w ciągu ostatnich 2 lat dużo ludzi się tu pojawiło ale nikt tak bezmózgi i chamski frajer jak ty. poza tym nic nie uzyskasz wplątując w swoje wypowiedzi, pseudo naukowe zdania/twierdzenia bo i tak wszyscy wiedza ze wygooglowac sobie można wszystko a człowiek z 2 zwojami mózgowymi nie jest i nie był w stanie skończyć choćby zawodówki. co zresztą widać jak na dłoni stek bzdur, wyzwisk z jednej strony i zdana w które wpleciono jakieś zdanie na zasadzie kopiuj wklej z internetu. co do kupy wynoszonej wiele razy przez ciebie, sam napisałeś: "Jak widzisz robię właśnie zamówienie" no i widziałem, byłem świadkiem że nosisz kał, co sam potwierdziłeś. co do bluzgów widzisz tańczysz jak ci zagram, bluzgasz na każde me zawołanie, pustaku jeden
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Avanti napisał:
[quote]optimus reaktywacja napisał:
[quote]pikasiak napisał:
hahaha
Ludzie mają być ludźmi pajacu -popaprańcu i przestań nas pozwiązywać ,bo widzę ,że to jedyna obronna forma twojego nieudacznictwa .
Biedactwo pokrzywdzone.Ogarnij się .
Coś twój móżdżek próbuje sklecić ale jakoś mu to nie wychodzi ,nawet wołania o pomoc jakieś głuche .Powiedziałam Ci już raz, jesteś tępy i nic nie rozumiesz .Wszyscy mają dość czytania Twoich wypocin, Twoich dennych słówek inteligentnych .
Nie tylko śmieci takie jak Ty tu są .Przestań wyszukiwać słów w necie bo to ,aż śmieszne jest .

Wiem ze moj jezyk moze razic osobnikow niewyksztalconych, w ktorych glowkach nie miesci sie, ze inni uzywaja slow niezrozumialych. Do tego potrzeba jednak czytac ksiazkim a czynnosc ta w twoim swiecie jest niezrozumiala i pietnowana. Osoby ktore sa tu dluzej wiedza doskonale, ze takim stylem sie posluguje od lat, a jezyka furmanow uzywam aby podobni tobie cokolwiek zrozumieli.

Napisalas, ze nic nie rozumiem - ciekawy zarzut, choc warto dodac czego to ma dotyczyc.

Stworzylas dziwna figure retoryczna "że to jedyna obronna forma twojego nieudacznictwa " Zastanawia mnie w jakim celu mam bronic swoje, jak to nazwalas "nieudacznictwo" Chyba należałoby je raczej maskowac?

Coz... oprocz mowy chaotycznej cechuje cie jeszcze nonsens jezykowy, niestety jest to nonsens absolutny!
Moge uzyc wielu kolokwializmow na okreslenie twojej indolencji, tylko po co?
Choc wkladasz wiele wisilku tworzac coraz bardziej dziwaczne figury to wyslki twoje sa bezcelowe, gdyz brak w tym jakiegokolwiek przekazu.

Wracaj wiec dziewczynko do mopa lub schabowego. W kilku ostatnich postach maniakalnie upierasz sie przy tezie ktora nigdy nie miala szans na obrone.

Ps Nie potrzebuje i nigdy nie potrzebowalem sprzymierzeńców w szermierce slownej, tym bardziej na tak żenującym poziomie.

Obetrzyj wiec nadmiar sliny i avanti
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
pikasiak napisał:
uwierz, twoje 2 zwoje mózgowe nie dają ci dużego pola do popisu. strzelasz na chybił trafił i jeszcze ci sie nie udało trafić. doszukuj się powiązań jakich chcesz, faktem jest ze to są powiązania damsko męskie w moim przypadku, jak i męsko męskie w twoim pedale. co widać na załączonych komentarzach i twoim zazdrosnym wytykaniu i prób ośmieszania tegoż zjawiska. w ciągu ostatnich 2 lat dużo ludzi się tu pojawiło ale nikt tak bezmózgi i chamski frajer jak ty. poza tym nic nie uzyskasz wplątując w swoje wypowiedzi, pseudo naukowe zdania/twierdzenia bo i tak wszyscy wiedza ze wygooglowac sobie można wszystko a człowiek z 2 zwojami mózgowymi nie jest i nie był w stanie skończyć choćby zawodówki. co zresztą widać jak na dłoni stek bzdur, wyzwisk z jednej strony i zdana w które wpleciono jakieś zdanie na zasadzie kopiuj wklej z internetu. co do kupy wynoszonej wiele razy przez ciebie, sam napisałeś: "Jak widzisz robię właśnie zamówienie" no i widziałem, byłem świadkiem że nosisz kał, co sam potwierdziłeś. co do bluzgów widzisz tańczysz jak ci zagram, bluzgasz na każde me zawołanie, pustaku jeden

Produkujesz sie a wszystko mozna zamknac w jednym zdaniu. Do tego nie potrzeba elaboratu Wszystko co napisales mozna strescic onomatopeja - Twoja wlasna dupa z pewnoscia wydaje takie dzwieki o niebo lepiej niz ty. Mialem sie nad toba poznecac ale nieoczekiwanie zamiesciles swoje zdjecie i wtedy zrozumialem Po prostu zycie cie nie oszczeda! Dostajesz od niego kazdego dnia patrzac w lustro.

Ps Wiem, ze to ponizej pasa( choc ty z pewnoscia lubisz w to miejsce) ale naprawde wygladasz groteskowo. W polaczeniu z postami tworzy to zamknieta calosc.
Klaun to jedyne co mi sie nasuwa.

BTW. To ciagle wtracanie o pedalstwie to chyba jakas twoja projekcja? Moze warto sie udac do seksuologa?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok